Wasza troska mnie ujmuje. Na szczęście tapczan wbrew pozorom nie jest pod sufitem, siedzi sztywno, poprzeczka przed i druga za siedzeniem, na którym to leży, więc przód-tył się nie rusza bez unoszenia, obok upchane reszta gratów z kempingu, a poza tym to ma takie tarcie na boki, że na rondach nie drgnie, wypróbowałam wcześniej, skoro mąż nalegał. Docelowo jechałam m.in. kilka km wyboistą leśną drogą na zadupie i nazad, ale bangicordy (a to i owo trytytki) trzymają też góra-dól, więc jedyne co mi latało to termokubek z herbatką po przodzie (dlaczego Lodgy 2017 nie ma przyzwoicie głębokiego dołka na wysokie poidła?!).
Na focie pakowanie powrotne, jeszcze nie wszystko ułożone, ale już niedaleko. Jeszcze była opcja trumny na dach, ale pomimo widocznych starań nie miałam aż tylu rzeczy i przede wszystkim jechałam sama, a to bardzo śmiesznie wygląda, jak ja usiłuję sięgać na dach, więc się nie wygłupiałam (bardziej). Chociaż czekam na nowe pomysły, lampę naftową zapisałam ;) Tym razem było bez polotu w temacie oświetlenia, zupełnie nieromantyczna lampka ładowana usb starczyła mi spoko na tydzień. Kryształowy żyrandol zwyczajnie nie chciał się dać powiesić bez dziurawienia Dacii, więc musiałam przeżyć bez niego, przyznaję, tęskniłam.
Marka: Dacia
Model: Logan MCV II
Silnik: 1.0 SCe B4DB400
Rocznik: XII 2017
Wersja: Laureate 5 os. Pomógł: 25 razy Dołączył: 26 Sty 2018 Posty: 969 Skąd: EL
Wysłany: Wczoraj 21:46
chesseva napisał/a:
W tym roku zainspirowałam się tym forum, pinterestem i wspomnianym kilka postów wcześniej filmikiem i wykonałam jednoosobowy w pełni odwracalny camper w Dacii Lodgy. I pojechały baby (Dacia i właścicielka niewielkich rozmiarów) na tygodniowy Festiwal Głębi koło Olsztynka.
Pięknie. Super. I ta roślinka. I kredens dla lalek - dla mnie, mężczyzny zupelnie niepotrzebny gadżet. Niemal jak w Szuflandii z popijaniem polo-cocty. Ale świetnie wyglada na zdjęciu. Ufam że w podróży wszystko zabezpieczyłaś.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum